Τοπ 10 καλύτερες σειρές στο netflix για παιδιά από 10 ετών!

                       Σε αυτήν την ανάρτηση θα βρείτε τις 10 καλύτερες σειρές για 10 ετών και πάνω! Πολοί τελειώνουν σειρές κι αναγκάζονται να ξαναβλέπουν σειρές που έχουν ήδη δει,γι'αυτό σας παρουσιάζω ωραίες σειρές που μπορείτε να δείτε στον ελεύθερό σας χρόνο! Ελπίζω να σας αρέσουν!😜(Γράψτε μου στα σχόλια αν σας άρεσε!)

 




10.Project mc2 (από 10 ετών)


Το project mc2 είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά καθώς και μας μαθαίνει πράγματα για την φυσική με διασκεδαστικό τρόπο.Μαθένουμε για μυστικούς πράκτορες!Εχει φιλία, διμιουργηκότητα κ.ά.!





9.Η λίστα Α (από 12 ετών)                                                                                                              



Η λίστα α είναι μια μυστηριώδες σειρά.Σε μια παράξενη κατασκήνωση που είναι σε ένα απομονωμένο νησάκι που δεν υπάρχει τίποτε άλλο αρχίζουν να συμβαίνουν απρόοπτα γεγονότα. Ενα κορίτσι εμφανίζεται ένα κορίτσι που κάνει παράξενα πράγματα. Η Μία αρχίζει να υποψιάζεται πράγματα, μα κανείς δεν την πιστεύει.Τι θα γίνει; Θα καταφέρει να αποδίξει το συμπέρασμά της; Τι εμπόδια θα εμφανιστούν;Μια σειρά γεμάτη περιπέτεια!




8.Μεγαλόνοντας τον Ντιόν(από 10 ετών)                                    



 
Ο Ντιόν ζει με την μαμά του στην Ατλάντα της Αμερικής. Προσπαθεί με την μαμά του να εξιχνιάσει την αιτία θανάτου του πατέρα του. Ανακαλύπτει τις μυστικές του υπερδυνάμεις που αυτό τον βάζει σε κίνδυνο.Μια μέρα που έβραιχε παρατήρησε πως υπήρχε ένας τεράστιος άνθρωπος από αστραπές.Ποιος  είναι αυτός; Θα καταφέρει να εξιχνιάσει τα δύο μυστήρια;



7. Αννα με Α (από 13 ετών)                                                                           
                                    

Η Αννα είνα ένα ορφανό κορίτσι γεμάτο φαντασία και καλοσύνη. Μόλις την υοθέτησαν τα αδέρφια Κάθμπερτ καταλάθος γιατί αυτοί θέλαν ένα αγόρι για να βοηθάει στις δουλειές.Τι έγινε;Την κράτησαν; Μια συγκλονιστική σειρά που αποτυπώνει όμορφα το πνεύμα του 18ου αιώνα!



6.Εκτός λίστας(από 10 ετών)                                                                                                    
                                                                                                                     

O Ντρού είναι το μόνο παιδί στην χώρα που δεν έχει εμφύτευμα γιατί πείρε την θέση του στα κρυφά ο αδελφός του, ο Κάλ.Ανακαλύπτει πως υπάρχουν κι άλλα παιδιά σαν αυτόν που κρύβονται από την εταιρία "Παγκόσμιο παιδί" που τα ελέγχει με τα εμφυτεύματα.Θα καταφέρουν τα παιδιά; Τι θα γίνει;

                5.Η Φοβερευνητές(από 10 ετών)                                                                                    


     

Ο Κάιλ,η Μόντι, ο Εζρα και η Αβα ειναι μαθητές της Ε' τάξης και έχουν ένα μικρό γραφείο που ερευνούν μυστήρια. Είναι έξυπνα αλλά και λίγο αδέξεια που και που😅!



4.Αχανίλωτα όνειρα (από 11 ετών)                                                 

Η Ζόι ήρθε για διακοπές στην Αγγλία από την Αμερική.Εκεί βρίσκει κατι στάβλους με σχολή ιππασίας και εκεί είναι ο Ρέιβεν, ένα πανέμορφο μαύρο άλογο.Η μαμά της ,της απαγορεύει την ιππασία και πηγαίνει στα κρυφά.Τι γίνεται αργότερα; Μια σειρά με κρυφό μύνημα!

3.Σκανταλιάρα μάγισσα(από 10 ετών)                                       




                           Η Μίλντρεντ είναι μια μη-μάγισσα που βρέθηκε σε ένα σχολείο για μάγισσες κατά λάθος.Φέρνει την σχολή ανω κάτο και ίσως να είναι και η χειρότερη μάγισσα...

2.Αλέξα και Κέιτι(από 10 ετών)                                          
            


                    

 Η Αλέξα διγνώστηκε με καρκίνο αλλά ευτυχώς εχει πάντα διπλα την κολλητή της που κάνει τα πάντα για εκείνη,όπως το ότι έκοψε γουλί τα μαλλιά της για να μην είναι η Αλέξα η μόνη φαλακρή.Μας δίχνουν πως η δύναμη της φιλίας είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή!

1.Παράξενα πράγματα(από 12-13 ετών)                                   



Πολύ παράξενα πράγματα συμβαίνουν...Ενα παιδί χάνεται,γλυτσοτά τέρατα και ένα κορίτσι με υπερδυνάμεις...Πολύ παράξενα πράγματα!Κατά τη γνώμη μου,η καλύτερη σειρά στο netflix!Γεμάτη μυστήριο,φαντασία και περιπέτεια!



                                                                                       Από την Γαλάτεια,Αθήνα 8 Οκτωβρίου 2020



                                                                                

                                                                                 

                                                                              

 




Comments

Post a Comment

write whatever u would like me to know :)

Popular posts from this blog

My fav quotes!!

My fav quotes! Part 2🙈

How to make a loop in a bracelet.